RumAttÄlska.se
Detta är en bildsida för produkten Ljusslinga 40 LED Utomhusbruk
Klicka här för att komma till produktsidan.
Logo varumärke IB Laursen
Bildtitel:

Ljusslinga 40 LED Utomhusbruk från IB Laursen med dosa

Bildbeskrivning:

Ljusslinga 40 LED Utomhusbruk från IB Laursen är ett mångsidigt och praktiskt tillbehör för att skapa en stämningsfull belysning utomhus. Denna produkt består av en lång, tunn sladd med totalt 40 små LED-lampor placerade med jämna mellanrum. LED-lamporna ger ett behagligt varmt ljus, vilket skapar en inbjudande atmosfär i trädgården, på balkongen eller i uterummet.

Själva ljusslingan är tillverkad av tunn koppartråd, vilket gör den flexibel och enkel att forma runt olika objekt som trädgrenar, staket eller pergolor. Koppartråden är delvis täckt med en transparent isolering, vilket ger ett diskret utseende och gör att ljusslingan smälter in väl i omgivningen när den inte är tänd.

Till vänster på bilden syns en svart plastdosa som utgör styrningen av ljusslingan. Den här dosan är både robust och vädertålig, vilket är avgörande för att kunna använda produkten utomhus utan att oroa sig för väderförhållanden. Den är rektangulär och har en liten ögla upptill för enkel upphängning eller montering. På dosan finns en liten svart knapp och tre alternativ för att styra ljuset: TIMER, ON och OFF. Dessa alternativ gör det möjligt att enkelt anpassa ljusslingans drift efter behov och preferenser.

På dosans framsida syns också en CE-märkning samt en symbol för korrekt avfallshantering av elektroniska produkter, vilket indikerar att produkten är tillverkad med hänsyn till europeiska säkerhets- och miljökrav.

Ljusslingan från IB Laursen är batteridriven, vilket gör den portabel och enkel att använda på platser utan tillgång till eluttag. Batterifacket är integrerat i dosan och skyddas av två sidospännen som håller locket säkert på plats. För att använda ljusslingan krävs tre AA-batterier.

Den omsorgsfulla utformningen och de många användningsmöjligheterna gör Ljusslinga 40 LED Utomhusbruk från IB Laursen till ett utmärkt val för alla som vill lysa upp sin utomhusmiljö på ett enkelt och effektivt sätt. Oavsett om det är för en fest, en speciell högtid eller bara för att skapa en mysig atmosfär, är denna ljusslinga en praktisk och dekorativ lösning.

Omgivningen i bilden visar att produkten är framställd på ett sätt som tydligt presenterar både ljusslingan och dosan utan distraherande bakgrundsdetaljer. Produkten ligger på en enkel vit yta, vilket gör att både ljusslingan och dosan framträder tydligt mot bakgrunden. Den minimalistiska presentationen fokuserar helt och hållet på produkten, vilket underlättar för att förstå dess design och funktioner.

Klicka här för att komma till produktsidan.