RumAttÄlska.se
Detta är en bildsida för produkten Caféset Antique Verte
Klicka här för att komma till produktsidan.
Logo varumärke Chic Antique
Bildtitel:

Caféset Antique Verte från Chic Antique på stenlagd uteplats

Bildbeskrivning:

Produkten på bilden är Caféset Antique Verte från varumärket Chic Antique. Detta set består av ett bord och en stol, som förmedlar en rustik och klassisk charm. Setet är tillverkat av metall med en gammaldags grön nyans som ger det ett tilltalande och tidlöst utseende.

Bordet i Caféset Antique Verte från Chic Antique har en rund form med en skiva bestående av parallella metallribbor, vilket ger det en luftig känsla. Bordsskivan stöds av fyra böjda ben som är kopplade i mitten med en dekorativ metallring för extra stabilitet. Benens linjer är eleganta och skapar en harmonisk helhet med bordsskivan.

Stolen i Caféset Antique Verte från Chic Antique har en utsökt design med böjda metallstavar som bildar en stilfull och inbjudande ryggstöd. Ryggstödet har dekorativa inslag med rundade element och snirklande mönster, vilket adderar en extra dimension av detaljrikedom. Stolsitsen består av metallribbor, liknande bordsskivan, vilket knyter ihop setets estetik på ett enhetligt sätt. På sitsen ligger en vadderad sittdyna i ljusa toner med ränder som både ökar komforten och tillför en visuell kontrast.

Caféset Antique Verte från Chic Antique är placerat på en stenlagd yta med oregelbundna mönster. Omgivningen domineras av en rustik betongvägg som fungerar som bakgrund. Uteplatsen är dekorerad med olika naturliga element som förhöjer atmosfären. Till vänster om stolen, i en robust flätad korg, växer en stor grön växt som skapar en livfull kontrast mot metallmöblerna.

På bordet står en flätad korg med lavendel, vars lila blommor bidrar till en färgklick och skapar en trevlig doft i omgivningen. Lavendelväxten balanserar den gröna nyansen av Caféset Antique Verte från Chic Antique och ger en harmonisk koppling till omkringliggande växtlighet.

På marken, intill bordet och stolen, står en annan flätad korg som rymmer flera flaskor vin samt några servetter eller tygstycken. Denna korg, med sin naturliga färg och öppna struktur, tillför en rustik och inbjudande touch till scenen. Flätningen av korgen harmonierar med de andra naturliga elementen och bidrar till en avslappnad och jordnära känsla.

Caféset Antique Verte från Chic Antique är utformat för att skapa en mysig och inbjudande miljö, perfekt för avkoppling eller socialt umgänge. Setets färger och material harmoniserar med omgivningen, och dess dekorativa detaljer gör det till ett blickfång på uteplatsen. Setet passar lika bra för en liten trädgård, balkong eller terrass, där dess charm kan förhöja utomhusupplevelsen.

Den övergripande arrangementet med Caféset Antique Verte från Chic Antique visar hur detta stilrena set kan integreras i olika utomhusmiljöer. Kombinationen av metall och naturliga material ger en balans mellan det robusta och det sköra, vilket gör att setet passar in i olika stilkoncept och trädgårdsdesign. Setets tidlösa design och hållbara konstruktion gör det till ett värdefullt tillskott för alla som uppskattar hög kvalitet och estetiskt tilltalande möbler i sin utomhusmiljö.

Klicka här för att komma till produktsidan.