RumAttÄlska.se
Detta är en bildsida för produkten Caféset Antique Verte
Klicka här för att komma till produktsidan.
Logo varumärke Chic Antique
Bildtitel:

Caféset Antique Verte från Chic Antique i grön färgton

Bildbeskrivning:

Cafésetet Antique Verte från varumärket Chic Antique är ett charmfullt trädgårdsmöbelset som för tankarna till klassisk fransk gårdsmiljö. Detta set består av en rund bordsskiva och två stolar, alla i en mjuk, grön färgton som smälter vackert in i utomhusmiljöer.

Bordet i Caféset Antique Verte står på tre ben som möts vid en fast punkt under bordsskivan, vilket ger det både stabilitet och en estetiskt tilltalande symmetri. Bordsskivan är tillverkad av metall och har en slät yta, vilket gör det enkelt att torka av och hålla rent. Den gröna färgen på bordet är diskret men ändå tillräckligt distinkt för att ge det en egen personlig touch.

Stolarna i detta caféset är tillverkade med samma omsorg om detaljer som bordet. Varje stol har en vackert detaljrik rygg med ornamenterade metallmönster som visar på hantverksskicklighet och designintresse. Sitsen är gjord av smala metallribbor som både ger komfort och stöd. För extra bekvämlighet kommer stolarna med lösa, gråa sittdynor som är fästa med knytband. Dessa dynor bidrar till en mjukare sittupplevelse samtidigt som de enkelt kan tas av och rengöras vid behov.

En av de framstående detaljerna på stolarna är deras fällbara funktion. Stolarna kan enkelt fällas ihop för praktisk förvaring, vilket gör dem idealiska för mindre uteplatser eller balkonger där utrymme är en bristvara.

Omgivningen som möbelsetet är placerat i ger en känsla av enkelhet och naturlighet. Den uppträdda stenbelagda ytan, tillsammans med den väderbitna vita väggen i bakgrunden, skapar en tidlös atmosfär. På den ena sidan av bilden syns en hög korg med frodiga gröna växter, vilket tillför en frisk och naturlig komponent till scenen. På bordet finns en korg med en lavendelväxt, som inte bara bidrar med en färgklick utan också med sin väldoftande närvaro.

På marken framför stolarna ligger en rustik träkorg, fylld med flaskor och en hopvikt filt, vilket förstärker den hemtrevliga känslan av en avkopplande eftermiddag på en solig gårdsplan.

Chic Antique har skapat Caféset Antique Verte med en tydlig förankring i klassiska designprinciper men med praktiska lösningar för modern användning. Detta set passar utmärkt för olika typer av utomhusutrymmen, vare sig det är en liten innergård, balkong eller en del av trädgården som inbjuder till kaffestunder eller en stunds vila i solen.

Genom att kombinera estetisk finess med funktionell design, erbjuder Caféset Antique Verte både skönhet och användarvänlighet. Det är ett perfekt tillskott för den som värdesätter en smakfull utemiljö och vill skapa en inbjudande atmosfär för både sig själv och sina gäster.

Klicka här för att komma till produktsidan.